Min blogg har konstrat på sistone och jag har tappat suget. Jag har tappat det hela med att skriva trevliga och insiktsfulla blogginlägg, jag lagrar allt i huvudet och släpper ut det under diskussioner med nära och kära under veckan. När det väl kommer till att skriva är allt redan ute och fladdrar, det står still och jag blir knäpp.
 
Nu har det blivit alldeles för mycket, det är reflektioner kring det vi läser och diskuterar, det är reflektion kring det vi är med om under workshops, det är gestaltning och nu är det essä. Jag är så förvirrad! Försöker ordna upp ett schema för mig själv.
 
1. Skriva till Lina
2. Skriva om mitt blogginlägg
3. Organisera min essä (vad vill jag fastna vid)
4. Fortsätta finula på min gestaltning
5. Gå ljuståg
 
Min gestaltning handlar om att ta upp olika saker som jag tar fasta på under kursen. Det ska blandas med jobbiga saker så som rasism, identitetssökning, självkritik, flyktingkris, ignorans, med saker som känns tryggare och trevligare.... att lära mig kommunicera och lära mig förstå min katt.
 
Anledningen till att jag har lämnat att bara fokusera kring djur är att jag känner att det finns så mycket mer som jag funderar över. Jag har liksom svårt att få in det tillsammans med Katla och hennes sätt att kommunicera.
 
Para ihop svansen med måendet
 
 
 
 
 
 
Finn fem skillnader.... bättre ord för skillnader??